Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Bir Ayvalık Var” projesine 6 bin kişi katılıyor

 Bir Ayvalık Var” projesine 6 bin kişi katılıyor

Ayvalık'ta Bir Ayvalık Var” projesiyle düzenlenecek temizlik seferberliğine 6 bin kişi katılıyor.

Ayvalık’ta “Bir Ayvalık Var” projesiyle düzenlenecek temizlik seferberliğine 6 bin kişi katılıyor.
Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından "Bir Ayvalık Var" sloganı ile 6 bin kişinin katılımıyla dev bir temizlik seferberliği başlatılıyor.
22-28 Eylül`de yapılacak olan Ayvalık Temizlik Günleri için ilçede 6 bin kişinin seferber edileceği bildirildi.
Ayvalık`ın dünya cenneti bir kent olduğunu vurgulayan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Evimizi nasıl temiz tutuyorsak kentimizi de o şekilde temiz tutmalıyız. İlçemizde 22- 28 Eylül arasında 6 bin kişinin katılımını planladığımız 7 günlük temizlik seferberliği ilan ediyoruz. Tüm ilçe halkımızı ve tatillerini ilçemizde geçiren konuklarımızı bu seferberliğimize katılmaya davet ediyoruz. Çünkü Ayvalık hepimizin" dedi.
"Hep birlikte temizleyelim, temiz tutalım", "Bölgeni seç, gurubunu kur, torbanı al, yollara düş, atıkları topla, fotoğrafını paylaş, torbanı toplama noktasına bırak, gerçek Ayvalık`ı göster", "7 gün, 7 torba" sloganlarının kullandığı temizlik seferberliğinin duyurusunda yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bizler tüm resmi kuruluşlar, odalar, siyasi partiler, sendikalar, vakıflar, dernekler, spor kulüpleri, okullar, kooperatifler, turistik tesisler, ticari kuruluşlar, AYTUGEB, tekneler, limanlar, marina ve Ayvalık`ta yaşayanlar, Ayvalık ziyaretçileri hep birlikte temizleyelim, temiz tutalım. Temizlik seferberliğine gel sen de katıl. Bir Ayvalık var."
6 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan temizlik seferberliğinde Ayvalık`ın sokakları, caddeleri, mahalleleri, çarşısı, turistik tesisleri, sahil şeridi, adaları, çevre yolları, tabiat parkları, ormanlık ve açık alanları, sanayi bölgeleri temiz lenecek.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli